Έλεγχοι για Κορωνοϊό στο Λιμάνι Ραφήνας παρουσία Πατούλη και Χρυσοφώτη (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκίνησαν από το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά και ακολούθως στο λιμάνι της Ραφήνας, οι επιδημιολογικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κοροναϊό σε ταξιδιώτες οι οποίοι φτάνουν από τα νησιά στην Αττική, από τα ειδικά κλιμάκια του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής παρουσία του Γιώργου Πατούλη.

Στο Λιμάνι της Ραφήνας βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κ. Σπύρος Χρυσοφώτης, προκειμένου να επιβλέψει τη διαδικασία.

Εκεί βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Πέππα.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΡ κ. Σπύρος Χρυσοφώτης δήλωσε:

«Στηρίζουμε και επικροτούμε τη σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου για COVID 19, στους ταξιδιώτες που επιστρέφουν στην Αττική.

Είναο σημαντικό να αντιληφθούμε όλοι ότι είναι στο χέρι μας και μόνο να σπάσουμε την αλυσίδα της μετάδοσης του ιού. Φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις και απομονωνόμαστε με την επιστροφή μας από τις διακοπές ή πραγματοποιούμε το τεστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα. Εμείς στο Λιμάνι της Ραφήνας και σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, θα συνεχίσουμε τους ελέγχους και την ενημέρωση των ταξιδιωτών, γιατί πιστεύουμε ότι η γνώση είναι δύναμη και η πρόληψη ο καλύτερος γιατρός!»

Το Piraeus Press εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το λιμάνι της Ραφήνας: