ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Δίνει κατάθεση στην ΕΛΑΣ


Ο Στέφανος Χίος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο πήρε ο Στέφανος Χίος, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας δέχθηκε πυρά από ένοπλο άνδρα, έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια.

Η κλινική εικόνα του δημοσιογράφου είναι πολύ καλή, με αποτέλεσμα οι γιατροί να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, με την Ελληνική Αστυνομία να εξετάζει ως βασικό σενάριο αυτό του «πληρωμένου συμβολαίου».

Στο πλαίσιο αυτό, η εστίαση της ΕΛΑΣ στρέφεται στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον του Στέφανου Χίου.

Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, ο εκδότης αναμένεται να παραδώσει στις Αρχές το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του.

Την ίδια ώρα, εντός των επόμενων ημερών θα προβεί σε επίσημη κατάθεση για την επίθεση, περιγράφοντας επακριβώς τι συνέβη εκείνες τις δραματικές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, o Στέφανος Χίος φέρεται να έχει δώσει μια πρώτη περιγραφή του δράστη, ενώ έχει υποστηρίξει ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές για ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην εφημερίδα «Μακελειό».