ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Βούτηξε στο λιμάνι και έπεσε στα βράχια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοβαρός τραυματισμός 24χρονου στα Χανιά, καθώς βούτηξε στο λιμάνι και έπεσε με τον αυχένα στα βράχια

Με πολύ σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Ηράκλειο ένας νεαρός άνδρας, 24 ετών, ο οποίος βούτηξε μαζί με την παρέα του στα νερά του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/7).

Όπως αναφέρει η ΠΑΤΡΙΣ, ο 24χρονος έπεσε πάνω στα βράχια δίπλα από τον λιμενοβραχίονα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Χανίων και κατόπιν στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, όταν ο 24χρονος από τη Θεσσαλονίκη -ο οποίος βρισκόταν για διακοπές με την παρέα του στα Χανιά- αποφάσισε να βουτήξει μαζί με τους φίλους του στο Ενετικό Λιμάνι.

Ενώ οι φίλοι του, λοιπόν, βούτηξαν χωρίς πρόβλημα, ο ίδιος έπεσε πάνω στα βράχια και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένααδυνατώντας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να κινηθεί από τον θώρακα και κάτω.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για τον νεαρό, ο οποίος νοσηλεύεται, πλέον, στο Ηράκλειο.

br