Στον εισαγγελέα οι γονείς της 4χρονης Μαρίας (BINTEO + ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας μετά την παραμονή τους στα κρατητήρια του Χαϊδαρίου και της Αγίας Βαρβάρας.

Κατά την είσοδό τους, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι όλα πήγαν καλά, δεν έχουν δει ακόμη τη μικρή και θα πουν περισσότερα μόλις βγουν από τον εισαγγελέα. Να δώσουν απαντήσεις στα αναπάντητα ακόμη ερωτήματα για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας προσπαθούν οι αρχές. Φοβισμένο το παιδί απάντησε στις ερωτήσεις των ψυχολόγων.

final 1

Εντούτοις, ακόμη δεν έχουν οριστικές απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα:

- Πώς έφυγε το παιδί;
Ο πατέρας της έχει δηλώσει ότι εκείνος πρόσεχε τη Μαρία και τον αδερφό της όταν τα παιδιά απομακρύνθηκαν. Νόμιζε πώς ήταν μαζί και ακολούθησε το γιο του, έχει πει, για να διαπιστώσει ότι ήταν μόνος του και όχι μαζί με τη Μαρία. Το παιδί είπε στους ψυχολόγους ότι ακολούθησε το σκυλάκι της και ξαφνικά βρέθηκε στο δάσος.

- Πώς και πού πέρασε το βράδυ;
Οι αρχές δεν γνωρίζουν πολλά, μόνο τα όσα τους είπε η μικρή Μαρία, ότι δηλαδή κάποια στιγμή κουράστηκε και κοιμήθηκε στο δάσος.

- Ακολούθησε κάποιον συγγενή ή άλλο πρόσωπο;
Επίσης δεν έχουν ξεκάθαρες απαντήσεις, ενώ από τα όσα κατέθεσε το παιδί δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπήρξε κάποιο πρόσωπο που το οδήγησε μακριά από την μάντρα αυτοκινήτων του παππού της. Την ίδια ώρα, η θεία της και ο παππούς της κάνουν λόγο για απαγωγή, ένα σενάριο που διερευνούν οι αρχές.

- Κάποιος το πήρε και λόγω της δημοσιότητας το άφησε;
Παραμένει υπό διερεύνηση και αυτό το σενάριο, ενώ υπήρξε η πληροφορία τη Δευτέρα ότι το παιδί βρέθηκε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα άνδρα τις αρχές.

- Υπάρχει κάποιο κρυμμένο μυστικό μέσα στην οικογένεια;
Και αυτό το γεγονός ερευνούν οι αρχές και έλαβαν καταθέσεις από τους γονείς και τους συγγενείς.

[g_youtube v="EmoRGeIv0M8"]

cnn.gr