Νέες λεπτομέρειες γύρω από τον ξαφνικό θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όλες τις νεότερες εξελίξεις γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη παρουσίασε χθες η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο ηθοποιός και make up artist βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μέσα στο διαμέρισμα του με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος και οι άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί κατά καιρούς μαζί του δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα και ξαφνικά έφυγε ο δικός τους Γιάννης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Γιάννης Αγγελάκης ήταν ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος που είχε επιλέξει μια αρκετά μοναχική ζωή. Εντύπωση πάντως προκαλεί πως μια εβδομάδα πριν είχε κάνει check up και όλα στην υγεία του κυλούσαν ομαλά.

«Πρέπει να σας πω ότι είχε πάει πριν από μία εβδομάδα να κάνει check up με την αδερφή του και ήταν υγιέστατος. Επίσης, ο πολύ κοινός μας φίλος που ήταν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του, έκανε μαζί του γυρίσματα πριν από τρεις μέρες. Ο Γιάννης είχε εξαιρετική διάθεση, δεν ένιωθε κανένα σύμπτωμα άσχημο και ζούσε μια περίοδο πάρα πολύ καλή. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έπινε καθόλου, δεν έκανε καμία κατάχρηση», ανέφερε η Νανά Παλαιτσάκη μεταξύ άλλων στα "Αποκαλυπτικά".

Μοναδικά πρόσωπα στη ζωή του, η αδερφή του και η ανιψιά του, τις οποίες ο Γιάννης είχε ιδιαίτερη αδυναμία και σίγουρα οι δυο τους δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Δείτε το απόσπασμα:

[g_youtube v="xlVt0C0ODUM"]

ingossip/peoplegreece