Τρίκαλα: Ξεσπά ο πατέρας της νεκρής 16χρονης: – «Θέλω να βρεθεί η αλήθεια»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 16χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό, το πρωί της Τετάρτης μπροστά από το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 16χρονη έφερε μώλωπες σε όλο της το κορμί. Δεν αποκλείεται ωστόσο το ενδεχόμενο να  αυτοκτόνησε. Όλες οι εξελίξεις.

«Έφυγε το λουλούδι – Θέλω να βρεθεί η αλήθεια»

Το κορίτσι φέρει μώλωπες τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για θανατηφόρα πτώση ή και ανθρωποκτονία.

«Έφυγε το λουλούδι. Δεν πιστεύω ότι έχει πέσει μόνη της η κόρη μου. Θέλω να βρεθεί η αλήθεια» λέει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 16χρονης, ο οποίος ζητάει να μάθει πως χάθηκε το παιδί του.

Σύμφωνα με την αδερφή της, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. «Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε», είπε η δίδυμη αδερφή της.

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις προκειμένου να λύσει τον γρίφο με δεδομένο ότι το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

«Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος», ανέφερε η δίδυμη αδερφή της.