Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Το πρόσωπο – «κλειδί» και το αίτημα της οικογένειας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα, με την αστυνομία και τις πρώτες ενδείξεις από την ιατροδικαστική εξέταση να οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, ενώ η οικογένεια μιλάει ανοιχτά για δολοφονία.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για νεαρό άτομο 26-27ετών με το οποίο ήταν μαζί μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας στο trikalavoice.gr, «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στο πτώμα του κοριτσιού και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

Η οικογένεια αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα στην περιοχή.

Μιλώντας χθες στο Μega, o πατέρας, η αδελφή και ο θείος του κοριτσιού επέμειναν πως πρόκειται για δολοφονία απορρίπτοντας το σενάριο αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης είναι αδιανόητο το κορίτσι να κατάφερε να ανέβει στο σημείο από όπου εκτιμάται ότι έγινε η πτώση.

«Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι...», λέει ο άνδρας.

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο», αναφέρει ο θείος της.

Η δίδυμη αδερφή της, με την οποία είχε την τελευταία επικοινωνία με την Μαρία αργά το βράδυ της Τρίτης, δεν πιστεύει πως η αδελφή της προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

Η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Οι μώλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης καθώς και μια καταγγελία για ένα καβγά που είχε η κοπέλα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο αναμένεται σήμερα, Πέμπτη.

Η οικογένεια της 16χρονης θα ορίσει και δικό της πραγματογνώμονα για τη διαδικασία.

Οι Αρχές πιστεύουν πως η 16χρονη κοπέλα πήγε στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ανέβηκε από την σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας, περπάτησε στην οροφή και έφτασε στην άκρη της. Κι από εκεί έπεσε στο κενό.