ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ: Σοκάρουν οι τελευταίες προβλέψεις του για Ερντογάν και Τουρκία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πητ Παπαδάκος που έγινε γνωστός στους τηλεθεατές από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως αστρολόγος και μελλοντολόγος, ήταν, επίσης, καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά και συγγραφέας.

Δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Η δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την οικογένειά του, μέσω των social media.

Πητ Παπαδάκος: Μία από τις τελευταίες του προβλέψεις αφορούσε τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας

Μια από τις τελευταίες του προβλέψεις αφορούσε τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, ενώ ήταν γνωστή η αγάπη του για τον Ολυμπιακό και μάλιστα έκανε και προβλέψεις για την πορεία της.

«Εκεί που παίζονται πολλά περισσότερα παιχνίδια όμως είναι στην πολιτική σκηνή» είχε τονίσει- μεταξύ άλλων- μιλώντας στο sportdog.gr.

Πητ Παπαδάκος: Η Τουρκία θα χτυπηθεί από παντού. Οι Έλληνες θα χτυπήσουν τα παράλια

Πείτε μας ποια εικόνα έχετε σχηματίσει;

«Έχουμε διεθνείς εξελίξεις πολύ σημαντικές. Έχω μία παγκόσμια αποκάλυψη να κάνω. Η Τουρκία θα χτυπηθεί από παντού. Πολύ σύντομα θα συρρικνωθεί στο κέντρο της Μικράς Ασίας. Όλα τα γύρω εδάφη, θα τα κατακτήσουν άλλοι. Τη μια πλευρά θα πάρουν οι Κούρδοι. Από το άλλο κομμάτι, ψηλά θα πάρουν οι Ρώσοι. Θα γίνει διαμελισμός, όπως με τη Σοβιετική Ένωση και τη Γιουγκοσλαβία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν αγριέψουν οι Κινέζοι, οι οποίοι είναι η νέα οικονομική δύναμη και τους χαϊδεύουν. Οι Έλληνες θα χτυπήσουν τα παράλια. Θα πάρουμε μέχρι και την Ανδριανούπολη».

Πητ Παπαδάκος: Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος που του αξίζει

Δηλαδή πιστεύετε, ότι θα πάρουν οι Έλληνες πίσω την Πόλη;

«Θα την πάρουμε! Σας λέω θα χτυπηθεί άσχημα η Τουρκία. Η πρώτη που θα τη χτυπήσει είναι η Αμερική. Οι εξελίξεις που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον. Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Καντάφι και του Σαντάμ Χουσεΐν. Θα έχει και το τέλος που του αξίζει. Γιατί πάει να ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Βέβαια ο λαός δεν θέλουμε να πάθει κάτι. Θα έχουμε πολλές ανθρώπινες απώλειες και είναι κρίμα. Αλλά όλες αυτές οι αδικίες κάποτε πληρώνονται. Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι επικίνδυνες. Μπορεί να έχουμε θερμό επεισόδιο».

Στην αρχή του 2020 είχε τονίσει μάλιστα ότι η Τουρκία «θα χτυπηθεί» άσχημα και ότι δεν αποκλείεται να έχουμε θερμό επεισόδιο.