Μητέρα 9χρονης στη Ρόδο: «Να είναι καλά ο κ. Μητσοτάκης»

H εποχικά εργαζόμενη στον τουρισμό, μητέρα της 9χρονης από τη Ρόδο, που πριν μερικές ημέρες λιποθύμησε έξω από φούρνο λόγω ασιτίας, σε μια είδηση που προκάλεσε αίσθηση σε όλη τη χώρα, έστειλε το δικό της μήνυμα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Τελείωσα την ανεργία μου, πήρα τη δίμηνη παράταση, να είναι καλά ο κ. Μητσοτάκης, φρόντισε γι’ αυτό. Το παιδί είναι μια χαρά. Όχι απλά είναι καλά, η βοήθεια του κόσμου απεριόριστη. Ένιωσα ότι μπορεί οι Έλληνες μεταξύ μας να τρωγόμαστε, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση, γίναμε ενωμένοι, γίναμε μία γροθιά. Και δεν την περίμενα τόση αγάπη από τον κόσμο. Δεν την περίμενα» υποστήριξε η κυρία Μαρία.

Στη συνέχεια, η μητέρα της μικρής έσπευσε να ευχαριστήσει τον γενικό γραμματέας κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Σταμάτη.

«Μιλάω καθημερινά, με νοιάζεται, με παίρνει, με ρωτάει κάθε μέρα, πώς είσαι Μαρία; Πώς είναι τα παιδιά; Πώς είσαι εσύ; Να μην στεναχωριέσαι. Είναι άνθρωπος. Η κυβέρνηση έδειξε την ανθρωπιά της. Έχω απεριόριστη αγάπη από την κυβέρνησή μας» συμπλήρωσε η μητέρα της 9χρονης.