ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στην κηδεία του Μπάμπη Τόγια – Νέα στοιχεία για το τροχαίο που στέρησε τη ζωή του 27χρονου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Μπάμπη Τόγια, είπαν συγγενείς και φίλοι, χθες Δευτέρα στο Αυλωνάρι Ευβοίας, με την κηδεία του να τελείται σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Το παλικάρι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το βράδυ της Κυριακής, στο 67ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου, όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με τον 27χρονο να πεθαίνει ακαριαία.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟΓΙΑΣ-2.jpg

Το χρονικό της τραγωδίας

Παρόλο που τα πρώτα στοιχεία, ανέφεραν ότι ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν προσπάθησε να αποφύγει προπορευόμενο φορτηγό που κινούνταν με κατεύθυνση προς Λαμία, έγινε γνωστό μετά από έρευνα της Τροχαίας ότι η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 27χρονος προσέκρουσε σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ελκυστήρα) που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

ΤΟΓΙΑΣ-ΚΗΔΕΙΑ.jpg

Ο οδηγός του Δ.Χ.Φ. αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ επισημαίνεται πως η προανάκριση συνεχίζεται, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, από το Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων Βοιωτίας.

ΤΟΓΙΑΣ-2.jpg

Ο Μπάμπης Τόγιας ήταν φανοποιός και καταγόταν από το Αυλωνάρι, ενώ στη περιοχή Οριό διατηρούσε το φανοποιείο του.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το παλικάρι που «διψούσε» για ζωή, δεν είναι κοντά τους και πως η μεγάλη του «αγάπη» για τις μηχανές… του στέρησε τη ζωή.

πηγή: eviazoom