ΜΑΡΚΕΛΛΑ: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με όσα φέρεται η 33χρονη να έκανε στην 10χρονη Μαρκέλλα που άρπαξε από τη Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορείται μεταξύ άλλων για ασέλεγεια ανηλίκου. «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι έγινε» δήλωσε ο αδερφός της Μαρκέλλας. Όλες οι εξελίξεις.

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες το πρωί στην ανακρίτρια και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 12:00. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βασίλη Νουλέζα η εντολέας του δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας.

«Δεν είχε ανάγκη να συνάψει ερωτική σχέση με μία ανήλικη» – Δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας

«Δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού. Δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας, όμως η πραγματική της πρόθεση ήταν να τη φιλοξενήσει, να τη φροντίσει, να την περιποιηθεί, διότι, όπως μου είπε η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν προβλήματα στη συμβίωσή της, ιδιαίτερα με τον πατριό της. Παραδέχτηκε ότι τη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς […] Το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξεδίδετο και άλλωστε είχε ερωτικό σύντροφο. Δεν είχε ανάγκη να συνάψει ερωτική σχέση με μία ανήλικη» είπε ο κ. Νουλέζας.

Σύμφωνα με τον ίδιο η 33χρονη φαίνεται ότι διατηρούσε καλές σχέσεις με την οικογένεια του κοριτσιού.