ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Αυτές οι 5 γυναίκες βρίσκονται στο μικροσκόπιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα σημεία που εστιάζουν οι αστυνομικοί.

Με στόχο να ταυτοποιηθούν οι επικοινωνίες πέντε υπόπτων, οι οποίες έχουν άλλοθι, η ΕΛ.ΑΣ. έχει βάλει στο μικροσκόπιό της περίπου 10.000 τηλεφωνικές κλήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν έχει γίνει μόνο στην περιοχή της Καλλιθέας αλλά σε όλη την περιοχή στην οποία κινήθηκε η δράστις - από την οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τα γραφεία όπου έγινε η επίθεση.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί αν ο ηθικός και ο φυσικός αυτουργός της φρικτής αυτής επίθεσης είναι το ίδιο πρόσωπο.

Άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο η δράστις να είναι ένα «εμμονικό πρόσωπο» που ενδεχομένως να είχε «χτίσει» στο μυαλό της ότι είχε διαφορές με το θύμα και να μην είχε συναντήσει ποτέ την άτυχη Ιωάννα.

Από την πλευρά της η δικηγόρος-εγκληματολόγος Μαρία Τσιλιάκου τόνισε ότι η εγκληματική ενέργεια ήταν πολύ καλά οργανωμένη.

Όπως είπε, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι Αρχές στέκονται σε πέντε υπόπτους, και συγκεκριμένα σε πέντε γυναίκες που είχαν κίνητρο για την επίθεση. Είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, σχολίασε.

Ο κ. Τσούκαλης προσέθεσε ακόμη ένα στοιχείο: Κατά την εκτίμησή του, η δράστις πριν προβεί στην επίθεση, ενδεχομένως να μην είχε ελέγξει μόνο τον «χωροχρόνο» του εργασιακού περιβάλλοντος αλλά να είχε επιτηρήσει ακόμη και το σπίτι του θύματος για να επιλέξει πού θα κάνει την επίθεση.