ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΑΠΑΣ: Αυτός είναι ο μικρός Έλληνας Αϊνστάιν που σπάει κάθε ρεκόρ στα τεστ ευφυΐας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αντώνης Πράπας, ο μικρός Έλληνας Αϊνστάιν έχει εντυπωσιάσει δασκάλους και γονείς με τα αποτελέσματα στα τεστ ευφυΐας που συμμετείχε.

Ο μικρός Αντώνης είναι μαθητής Δημοτικού στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη στη Λάρισα. Τα αποτελέσματα στα τεστ ευφυΐας, τον κατατάσσουν στα χαρισματικά παιδιά.

Ο Αντώνης είναι γιος του Αλέξανδρου Πράπα και της Γεωργίας Κοντογιάννη, στελεχών του Στρατού Ξηράς.

Η ανακάλυψή του έγινε από τη Δανάη Δεληγιώργη, απόφοιτο του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Παράλληλα έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και τις κοινωνικοσυναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων στο Northeastern Illinois University.

Τα αποτελέσματα των τεστ ευφυΐας τα οποία πέρασε ο μικρός Αντώνης, δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον για τον ίδιο. Μάλιστα κάθε Σαββατοκύριακο πηγαίνει με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθεί ειδικά μαθήματα για χαρισματικά παιδιά, κάτι το οποίο κάνει με μεγάλη χαρά.

Η ιδιαίτερη περίπτωση του υπογραμμίστηκε και στην ομιλία της Δανάης Δεληγιώργη, στην Ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, σχετικά με το σχολικό εκφοβισμό.