Έρχονται αλλαγές στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι θα συμβεί, όταν η φιλοσοφία ενωθεί με τα μαθηματικά; Όλοι ξέρουμε την απάντηση. Φιλοσοφία και μαθηματικά είναι η βάση του κόσμου μας. Άλλωστε, ο Αϊνστάιν χαρακτηριστικά δήλωνε ότι «τα καθαρά μαθηματικά είναι, κατά κάποιο τρόπο, η ποίηση των λογικών ιδεών».

Φανταστείτε τώρα όταν ένας επιτυχημένος καθηγητής μαθηματικών και μια καταξιωμένη καθηγήτρια φιλολογίας ενώσουν τις δυνάμεις τους στο πεδίο της εκπαίδευσης. Το απότελεσμα και πάλι το ίδιο: θα αποτελέσουν τη βάση της σωστής εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Πού θα είναι αυτή η βάση; Στο Νέο Ηράκλειο.

Έχοντας αρωγό την πολυετή εμπειρία τους και τις συνεχείς επιτυχίες τους προχωρούν στο άνοιγμα ενός καινούργιου φροντιστηρίου που θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης. Πρόκειται για νέους ανθρώπους που έρχονται να καινοτομήσουν στον τομεά της Παιδείας, παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το υπόλοιπο επιτελείο του φροντιστηρίου στελεχώνεται από νέους, αξιόλογους και διακεκριμένους καθηγητές, που καλύπτουν ολοκληρωτικά όλες τις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος.

Ο συνδυασμός της μεταπτυχιακής μόρφωσης με τη διδακτική εμπειρία τους ξεχωρίζει και τους δίνει το προβάδισμα για μια πιο αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών, η οποία θα συμβάλλει στη σίγουρη εισαγωγή τους στις υψηλόβαθμες πανεπιστημιακές σχολές.

Όραμα του φροντιστηρίου είναι η υλοποίηση των στόχων των μαθητών, η σωστή εκπαίδευση και μόρφωση τους.

Όραμα του φροντιστηρίου είναι να δώσει το «έναυσμα» σε κάθε μαθητή να κατακτήσει το όνειρό του με αγάπη και δουλειά.
Περισσότερες πληροφορίες εντός ολίγων ημερών.

briefingnews.gr