ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην δολοφονία της Ανθής από την Κοζάνη-Τι ζητάει ο συζυγοκτόνος μέσα από τις φυλακές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Σχεδόν τρεις μήνες μετά την ανατριχιαστική δολοφονία της Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγο της στην Κοζάνη… η υπόθεση ξαναζωντανεύει!

Ο συζυγοκτόνος, ο οποίος έπνιξε και έθαψε σε χωράφι της οικογένειας την 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών του, ανέφερε στον δικηγόρο του Άδωνη Κουλιούφα ότι θέλει να μιλήσει με τα παιδιά του.

Ο ίδιος, αν και για πολλές ημέρες υποστήριζε ότι η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί και την έψαχνε παντού, συνελήφθη και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Σήμερα, βρίσκεται στις φυλακές Κοζάνης και δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε… Θέλει να μιλήσει στα τρία του παιδιά… τα πραγματικά θύματα της συγκεκριμένης οικογενειακής τραγωδίας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος του «δεν ξέρει τι θα τους πει… ωστόσο θέλει απλά να τα ακούσει». Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε πως τα μικρά παιδιά μέσα σε λίγα 24ωρα έχασαν και τους δυο γονιούς τους αφού η μητέρα τους δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα τους.

Στις 25 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά από την δίκη της γονικής μέριμνας, θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της επιμέλειας των παιδιών.

star