Κοροναϊός-Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Θετικοί στον ιό εργαζόμενοι και ασθενείς σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συναγερμός έχει σημάνει, μετά την επιβεβαίωση πολλών κρουσμάτων κοροναϊού σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι. Επί τόπου έχουν σπεύσει κλιμάκια του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαπιστώσουν την έκταση της διασποράς και να αποφασισθούν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Πρόκειται για την ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι. Οι πρώτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί 26 θετικά κρούσματα του ιού.

Μάλιστα, στην κλινική βρέθηκε από το πρωί τόσο ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας, όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα, καθώς και δείγματα από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και από τους ασθενείς που νοσηλεύονταν.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση οι κ.κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς θα κάνουν και τις σχετικές ανακοινώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ασθενείς-νεφροπαθείς που επισκέφθηκε την κλινική φαίνεται να ήταν θετικός στον κοροναϊό με αποτέλεσμα μετά από έλεγχο σε προσωπικό και ασθενείς να βρεθούν κι άλλα θετικά
κρούσματα.