ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βίντεο μέσα από ΜΕΘ καταγράφει την «πρώτη γραμμή» της μάχης με τον ιό

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές εκεί, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία όπου υπάρχουν ασθενείς του Covid-19, δίνουν το 100% των δυνάμεων τους προκειμένου αυτοί οι ασθενείς να γίνουν καλά

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται τέσσερα βαριά περιστατικά κορωνοϊού.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές εκεί, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία όπου υπάρχουν ασθενείς του Covid-19, δίνουν το 100% των δυνάμεων τους προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν καλά. Είναι οι ήρωες με τις άσπρες και πράσινες στολές όπως πολλές φορές επισημαίνει ο πρωθυπουργός.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι γιατροί με ειδικές στολές βρίσκονται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος και καταγράφουν την εξέλιξη του ιού στους ασθενείς.

«Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους συναδέλφους που δίνουν μάχη στο τελευταίο οχυρό που είναι η ΜΕΘ να σώσουν ζωές ασθενών με κωρονοιο. Όλους ανεξαιρέτως τους συναδελφους που βρίσκονται στις επάλξεις. Πολεμάμε έξω εναν αόρατο εχθρό. Στα Νοσοκομεία ο εχθρός είναι ορατός. Βρίσκεται στον οργανισμό των ασθενών και πολεμάμε να τον ξεριζώσουμε» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος.