ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Με δεδομένη την πανδημία από τον κορονοϊό και την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως, η ελληνική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί να λάβει όλα τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός στη χώρα μας.

Όπως σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα», αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Έλληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι - όπως είπε ο ίδιος - εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα για διακοπές.

Το πλάνο της κυβέρνησης είναι να εξετάζονται οι περιπτώσεις και να λαμβάνονται τα όποια μέτρα αποφασίζονται, πρόσθεσε.

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Γεωργιάδης: Θα διαρκέσει πολύ περισσότερο

Και μετά τις 6 Απριλίου, όπως φαίνεται, θα διαρκέσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από τη Δευτέρα (23/03).

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», προανήγγειλε στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει του OPEN TV, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.