ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πώς αποτιμά το Μαξίμου τα νέα μέτρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε περίπτωση που ο «πόλεμος» που κήρυξε η κυβέρνηση κατά του κορωνοϊού με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα συνεχιστεί με την ίδια ένταση, τότε η χώρα ίσως καταφέρει να ξεφύγει από τον εφιάλτη –κάτι που επιβεβαιώνει η επιστημονική κοινότητα και αποδέχεται η κυβέρνηση, που δρα βάσει των εισηγήσεων της πρώτης.

επόμενες εβδομάδες και θα δείξουν κατά πόσο η απαγόρευση περιόρισε την εξάπλωση του ιού ή όχι.

Οι επιστήμονες είναι αισιόδοξοι, το ίδιο συγκρατημένα αισιόδοξη είναι και η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να τονίζει ότι όλα εξαρτώνται από εμάς τους ίδιους.

Στο πλαίσιο αυτό, ανήρτησε στο Διαδίκτυο ένα νέο βίντεο για τη σημασία του να μένουν οι πολίτες μέσα στο σπίτι τους.

Στο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται οδηγίες για την εφαρμογή της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει με νόημα ότι το κάθε σπίτι μπορεί να γίνει «οχυρό ζωής» και προτρέπει τους πολίτες να διατηρήσουν… κλειστή την πόρτα στον κορωνοϊό:

«Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι».

Παραθέτει δε, μια παραπομπή στο forma.gov.gr, την ειδική δηλαδή ιστοσελίδα για οδηγίες σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι

Από σήμερα ισχύει ο αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα. Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορονοϊό. Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι. Για πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://forma.gov.gr

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Montag, 23. März 2020

br