Αξιωματικοί της Τροχαίας: Αύτη είναι η αλήθεια για το τροχαίο Παντελίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δώσει την πρώτη της κατάθεση στους αξιωματικούς της τροχαίας Ελληνικού η Μυρσίνη (Μίνα) Αρναούτη, συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ. 

Σχεδόν ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα η 30χρονη Μίνα θα περιγράψει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όσο θυμάται από τις τελευταίες ώρες πριν το τροχαίο αλλά και τα τελευταία δευτερόλεπτα προτού το αυτοκίνητο ανατραπεί και ο χρόνος σταματήσει... 

Η νεαρή φίλη του Παντελή Παντελίδη νοσηλευόταν για πολλές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και αποσωληνώθηκε μόλις την περασμένη Τρίτη. Η 30χρονη, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, καθόταν στα πίσω καθίσματα του τζιπ και μάλιστα ήταν η μόνη που φορούσε ζώνη ασφαλείας. 

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ; 

Εντωμεταξύ αξιωματικός της Τροχαίας που προΐσταται των ερευνών αναφέρει ότι δεν προκύπτει αυτό που συζητούνταν ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, ότι δηλαδή ενδέχεται ο Παντελής Παντελίδης να μην καθόταν στη θέση του οδηγού του τζιπ. Αντιθέτως από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ακριβώς το αντίθετο, ότι οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA θα δώσει τις τελικές απαντήσεις. 

Πηγή: iefimerida.gr