ΠΡΟΣΟΧΗ: Αμοιβή σε όποιον δώσει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τον θάνατο 55χρονης στη Βούλα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην «επικήρυξη» του δολοφόνου της μητέρας της προχώρησε η 29χρονη Ρόζα , αφού προτίθεται να δώσει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου της 55χρονης Αγγελικής Ασπρομάτη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε παραλία της Βούλας στις 22 Φεβρουαρίου του 2015.

Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο είναι αποφασισμένη να λύσει τον γρίφο και, στην προσπάθειά της να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της σκοτεινής υπόθεσης, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει τι συνέβη στην 55χρονη να την ενημερώσει.

Αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον θάνατο της 55χρονης στη Βούλα

Συγκεκριμένα, η 29χρονη αναζητεί με τη βοήθεια του συνηγόρου της αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε να διέρχονται από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της μητέρας της και ενδέχεται να παρατήρησαν κάτι ύποπτο, αλλά και ανθρώπους που γνώριζαν την 55χρονη ή πρόσωπα που ήθελαν να τη βλάψουν.

«Η αμοιβή δίδεται προκειμένου να αναστείλουμε τους οποίους ενδοιασμούς έχει κάποιος που γνωρίζει πληροφορίες για την υπόθεση αλλά φοβάται να τις αποκαλύψει» είπε στην «Espresso» ο δικηγόρος της 29χρονης Στέλιος Σούρλας.

Την ίδια ώρα και ενώ η συλλογή κρίσιμων στοιχείων για τον θάνατο της 55χρονης συνεχίζεται, η 29χρονη ανοίγει «πόλεμο» με τον πατέρα της, αποστέλλοντάς του εξώδικη καταγγελία με την οποία του ζητεί να της επιστρέψει κέρδη ύψους 1.438,274 δολαρίων από εταιρία που είχε συστήσει η μητέρα της το 1987 και της οποίας διαχειριστής ήταν ο ίδιος.

«Να μου αποδώσετε εντός 10 ημερών από της επιδόσεως της παρούσας τα κέρδη της από 12/11/1987 ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΤΗ, της οποίας είχατε οριστεί ειδικός αυτής πληρεξούσιος, αντιπρόσωπος και αντίκλητος (...), τα οποία παρανόμως και καταχρηστικώς δεν αποδίδατε όλα αυτά τα έτη στην αποθανούσα μητέρα μου, τα οποία αιτούμαι ως νόμιμη αυτής κληρονόμος» αναφέρει στο εξώδικο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αν και έχει παρέλθει ήδη μία εβδομάδα από την κοινοποίηση της καταγγελίας, μέχρι στιγμής ο πατέρας της δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική κίνηση.