ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Τα τελευταία λόγια της 31χρονης εγκύου από την Αχαΐα με τον σύζυγό της… λίγο πριν πεθάνει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι αποκαλύπτει ο κουνιάδος της άτυχης κοπέλας

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της 31χρονης εγκύου από την Αχαΐα, η οποία «έσβησε» λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί!

Την άτυχη κοπέλα εντόπισε αναίσθητη στο πάτωμα η κοπέλα που πρόσεχε τα άλλα δύο της παιδιά, ηλικίας 1,5 και 4 ετών! Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε την έγκυο στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά για την κοπέλα. Ούτε το έμβρυο κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Έπαθε επιπλοκή στην εγκυμοσύνη, σχεδίαζε να πάει πάλι στο γιατρό να την ενημερώσει και δεν πρόλαβε. Και τα δύο παιδάκια ήταν μαζί εκείνη τη μέρα» περιγράφει ο κουνιάδος της αδικοχαμένης Πάολας Πολυγένη- Θανοπούλου και επισημαίνει για τον αδελφό του:

«Είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έφυγε το πρωί για το εργοστάσιο και την άφησε καλά. Του είπε “περιμένω την κοπέλα και θα πάω στο γιατρό γιατί νιώθω μια ενόχληση χαμηλά”».

Ο Δημήτρης ακόμη περιγράφει: «Άνοιξε ο γιος της ο μεγάλος την πόρτα, γιατί η κοπέλα που την βοηθούσε χτύπαγε επίμονα» και διευκρινίζει ότι η 31χρονη «έμπαινε στον ένατο μήνα και είχε προγραμματίσει με τον γιατρό της να κάνει καισαρική, το συντομότερο δυνατό».

star