ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτοί θα πληρώσουν διπλά τέλη κυκλοφορίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν είστε από τους… ξεχασιάρηδες που δεν πληρώσατε τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων σας τη διετία 2011 – 12, χωρίς παράλληλα να τα έχετε θέσει σε ακινησία, ετοιμαστείτε για βαριά καμπάνα.

Σύμφωνα με τα Νέα, οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχουν ήδη ξεκινήσει τη διασταύρωση των στοιχείων για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας κανονικά με το σύνολο των υπόχρεων, αντιπαραβάλλοντας και τον κατάλογο των καταθέσεων πινακίδων ξεχωριστά για το 2011 και το 2012.

Από τη διαδικασία αυτή θα προκύψουν εκείνοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων, οι οποίοι δεν κατέβαλαν το αντίτιμο για τα τέλη κυκλοφορίας και τώρα θα κληθούν να το πληρώσουν διπλό!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και οι διασταυρώσεις στοιχείων για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.

Το υπουργείο Οικονομικών, υπολογίζει να μαζέψει περίπου 50 εκατ. ευρώ από τους… ξεχασιάρηδες, ενώ υπενθυμίζεται ότι φέτος κατατέθηκαν περισσότερες από 100.000 πινακίδες κυκλοφορίας.

Πηγή: star.gr

br