Γκέτο το κέντρο της Αθήνας – Μανιασμένοι αλλοδαποί ξυλοκοπούν ανελέητα ηλικιωμένο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, όπως επιβεβαιώνουν καθημερινά περιστατικά βίας- πολλές φορές θανατηφόρας- με πλέον πρόσφατο παράδειγμα τη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια θυμίζουν γκέτο και ανά πάσα στιγμή, το φιτίλι μπορεί να ανάψει και να προκληθούν καταστάσεις ανεξέλεγκτες από ομάδες αλλοδαπών κυρίως από χώρες της Ασίας και της Αφρικής που λυμαίνονται την ευρύτερη περιοχή και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ανθρώπινη ζωή.

Πρόκειται για ομάδες παραβατικών ατόμων, που «δραστηριοποιούνται» ως επί το πλείστον στην πώληση λαθραίων τσιγάρων και τα ναρκωτικά.

Το Law&Order έχει στην κατοχή του ένα τέτοιο βίντεο αλλά λόγω των ιδιαίτερα σκληρών σκηνών που περιέχει, δεν μπορεί να προβληθεί.

Ένας ηλικιωμένος Έλληνας βρίσκεται περικυκλωμένος από ομάδα αλλοδαπών σε κεντρικό, εμπορικό δρόμο της Ομόνοιας και καταφέρεται κάποια στιγμή εναντίον της θρησκείας τους. Ένας απλός λόγος και τίποτα άλλο.

Η αντίδραση των αλλοδαπών είναι δυσανάλογη, καθώς ξυλοκοπούν ανελέητα τον άτυχο άνδρα.

Είναι τέτοιο το μένος τους, που προσπαθούν να του καταφέρουν όσο γίνεται πιο δυνατά χτυπήματα, είναι στιγμές που δείχνουν αποφασισμένοι να τον πλήξουν δολοφονικά.

Και όλα αυτά για μία κουβέντα.

Αβοήθητος ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκεται στο έλεος ενός μανιασμένου όχλου, που τον χτυπάει με κάθε δυνατό τρόπο.

Με γροθιές, με κλοτσιές, με αντικείμενα. Φοβισμένοι καταστηματάρχες και περαστικοί δεν σπεύδουν σε βοήθεια του ανθρώπου, καθώς ούτως ή άλλως είναι μειονότητα, σε μία περιοχή - γκέτο.

Είναι μόνο ένα από τα περιστατικά, που δυστυχώς έχουν γίνει καθημερινότητα στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: Lawandorder