Παντελής Παντελίδης: Σάλος με κακοηθέστατο δημοσίευμα στο διαδίκτυο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι από τις περιπτώσεις που η λαϊκή ρήση «δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο» ισχύει στο 100%.

Ενώ οι επίσημες πληροφορίες από την Τροχαία για τα αίτια του δυστυχήματος δίνονται με απόλυτα προσεκτικό τρόπο και φυσικά δεν έχουν ανακοινωθεί αποτελέσματα νεκροψίας – νεκροτομής αλλά και τοξικολογικών εξετάσεων για τα αίτια που οδήγησαν τον Παντελή στην γειτονιά των Αγγέλων ανυπόστατο δημοσίευμα μεγάλης ιστοσελίδας που ανήκει σε γνωστό εκδοτικό όμιλο κάνει λόγο για έναν Παντελή Παντελίδη που τον τελευταίο χρόνο της ζωή του είχε μπει σε «σκοτεινά μονοπάτια» και ότι το κακό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Μάλιστα το δημοσίευμα που επικαλείται … μαρτυρία πολύ κοντινού ανθρώπου του τραγουδιστή χωρίς βέβαια να τον κατονομάζει, μιλά με υποτιθέμενες λεπτομέρειες που πραγματικά προκαλούν αηδία και φυσικά προσβάλουν την μνήμη ενός ανθρώπου που έχει πλέον φύγει από την ζωή.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες ούτε θα παίξουμε το βρώμικο παιχνίδι του συγκεκριμένου site για μερικά παραπάνω κλικ όπως έκαναν οι υπεύθυνοι της κατάπτυστης ανάρτησης.

Ήδη η οικογένεια του Παντελή έχει ενημερωθεί για την συγκεκριμένη ανάρτηση και μέσα στον απίστευτο πόνο που βιώνει έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της για να δει πως θα κινηθεί από “δω και πέρα.

Για την ιστορία το συγκεκριμένο site «έκλεψε» σήμερα το πρωί και το αποκλειστικό θέμα για την ψυχολογική κατάσταση της πρώην συντρόφου του Παντελή Παντελίδη χωρίς φυσικά να αναφέρει πουθενά την πηγή.

nassosblog

br