ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πατέρας του Κ. Πανανά: «Το αγόρι μου έγινε γιος όλων των Ελλήνων»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με λόγια που ανατριχιάζουν και συγκινούν μίλησε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Πανανά, του 34χρονου συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στην νήσο Κίναρο παίρνοντας μαζί του τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού.

(Οι τρεις ήρωες πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού: Αριστερά ο κυβερνήτης Αναστάσιος Τουλίτσης, στη μέση ο συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος Πανανάς και δεξιά ο ναυτίλος Ευαγγέλου Ελευθέριος)

Resizer.jpg

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Mega Σαββατοκύριακο», ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Πανανας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που είπε για τον αξιωματικό γιο του:

120216165711_1073.jpg

«Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος. Ήταν μάχιμος αξιωματικός. Αποφοίτησε δεύτερος από την σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Δεν ήταν ούτε ένστολος, ούτε υπάλληλος. Του αξίζει τιμή διότι στη ζωή του αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες. Από προχθές το αγόρι μου είναι αδερφός και γιος όλων των Ελλήνων. Από προχθές το αγόρι μου πέρασε επαξίως στο πάνθεον των ηρώων αυτού του περήφανου έθνους αγωνιζόμενος κατά των προαιωνίων εχθρών της πατρίδας μας. Είμαι υπερήφανος που υπήρξε γιος μου. Μπορεί του γιου μου να έσβησε της ζωής του το καντήλι, όμως είμαι βέβαιος πως η Παναγιά τον κρατά στοργικά στην αγκαλιά της όπως τον μονάκριβο γιο της».