Αγρότες στο Σύνταγμα: Ούτε βήμα πίσω στην αδιαλλαξία της Κυβέρνησης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεύτερο ραντεβού δίνουν σήμερα Σάββατο (13/02) οι αγρότες που παραμένουν στο Σύνταγμα, με δύο προγραμματισμένα συλλαλητήρια. Συνεχίζεται η «απόβασή» τους στην Αθήνα από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη βόρεια Ελλάδα.

Δεν κάνουν βήμα πίσω οι αγρότες οι οποίοι χαρακτηριστικά τόνισαν χθες «με άδεια χέρια δεν γυρίζουμε πίσω».

Δύο συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, ένα στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας από το ΠΑΜΕ και ένα το απόγευμα στο Σύνταγμα, από τους αγρότες όλης της Ελλάδας.

09.00

Στις σκηνές που έστησαν στην πλατεία Συντάγματος διανυκτέρευσαν οι αγρότες.

08.56

Οι αγρότες από τη Θεσσαλία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο που έφθασαν την Παρασκευή στην πρωτεύουσα θα ενισχυθούν σήμερα και από τους συναδέλφους τους από την Ημαθία και από τον Προμαχώνα.

Σύμφωνα με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων οι αγρότες πρόκειται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

To αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος όπου βρέθηκαν χιλιάδες αγρότες και διαδήλωσαν κατά του ασφαλιστικού.

Οι αγρότες λένε πως δε θα υποχωρήσουν αν δεν αποσυρθεί η πρόταση της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, ενώ ελπίζουν σε ακόμα δυναμικότερη παρουσία το Σάββατο.

Πηγή: newsbomb