ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αρχίζει να αλλάζει και πάλι ο καιρός χωρίς όμως ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα

- Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Δευτέρα 13/01 και Τρίτη 14/01

Τις επόμενες ημέρες, οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά επίπεδα σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και τοπικά στα νότια από την Τρίτη και μετά τοπικά θα φτάσουν στα 7-8 μποφόρ. Πολλές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος κυρίως στα Νότια και τα κεντρικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-01-2020

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κρύο τις επόμενες μέρες

Στα δυτικά τοπικές νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 14-01-2020

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και κρύο τις επόμενες μέρες

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές στο νότιο Αιγαίο Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα στα νοτιοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.