ΑΣΤΡΑ: Αυτά τα ζώδια γίνονται οι καλύτεροι φίλοι !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι θέλουμε όλοι από τη ζωή; Μία στέγη πάνω από το κεφάλι μας, καλό φαγητό και έναν άνθρωπο να μας αντέχει και να μας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.

Για άλλους είναι σύντροφος και για άλλους οι καλύτεροί τους φίλοι. Θα σου δώσουν αγάπη και μπορούν να περάσουν ατελείωτες ώρες συζητώντας για πνευματικά θέματα, φιλοσοφία και σχέσεις.

Είναι λάτρεις της ζωής και το αποδεικνύουν και στις φιλικές τους σχέσεις. Ακόμα και αν δεν ανήκεις σε κάποιο από τα 3 φιλικά ζώδια, αν έχεις πολλού πλανήτες εκεί, σημαίνει ότι είσαι κι εσύ μία εξαιρετική επιλογή για παρέα.

Δίδυμοι: Επειδή θεωρώ ότι είναι άδικο να κατηγορούμε τους καημένους τους Διδύμους για όλα τα δεινά που μας βρίσκουν, οφείλω να τους αναγνωρίσω το πόσο κοινωνικά και σκεπτόμενα όντα είναι. Με πλανήτη κυβερνήτη τον Ερμή (που είναι ανάδρομος τώρα που μιλάμε), τείνουν να υπεραναλύουν τα πάντα και να κάνουν ό,τι μπορούν για να επικοινωνούν (κι ας μην τα καταφέρνουν πάντα). Είναι αυτός ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις στη ζωή σου γιατί ελίσσεται σαν το χέλι, μπορεί να συζητήσει για τα πάντα και έχει αυτήν τη σπιρτάδα που θέλεις για να μη βαρεθείς ποτέ.