ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ: Μπήκε στο καφενείο, «στόλισε» και πλάκωσε τον ΑΝΔΡΑ της στο ξύλο!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πρωινό της περασμένης Δευτέρας θα μείνει αξέχαστο σε έναν 55χρονο ο οποίος καθόταν αμέριμνος και έπινε τον καφέ του σε καφενείο το οποίο βρίσκεται σε περιοχή του πρώην δήμου Φαρρών.

Με το θερμόμετρο να δείχνει υπό το μηδέν, άνοιξε η πόρτα του καφενείου και μπήκε μέσα μια μεγαλόσωμη γυναίκα, η οποία άρχισε να τον στολίζει με τις λέξεις ανεπρόκοπε και μεθύστακα να κυριαρχούν.

Ο άντρας την κοιτούσε απαθής γεγονός που ανέβασε ακόμα περισσότερο τα ‘γράδα’ στην γυναίκα, η οποία εκτός εαυτού έβγαλε ένα από τα παπούτσια της και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι.

Παρά την προσπάθεια του ίδιου να ξεφύγει και άλλων θαμώνων να τον αποσπάσουν από τα χέρια της, αυτό επιτεύχθηκε μόνο όταν καταλάγιασε ο θυμός της γυναίκας, η οποία βγαίνοντας από τον μαγαζί τον προειδοποίησε να μην τολμήσει να πατήσει στο σπίτι, γιατί δεν θα έχει από πού να φύγει μετά από αυτό που έκανε.

Τα νέα δεν άργησαν να διαδοθούν στο χωριό και όπως προέκυψε από το «κοινωνικό» σχόλιο, μεταξύ των κατοίκων ο άντρας την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα πήγε στο κτήμα που είχε, στο οποίο η γυναίκα του διατηρούσε κοτέτσι και έσφαξε όλες τις κότες, τις οποίες στη συνέχεια πούλησε για να εξασφαλίσει ρευστό για το πιόμα του, καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στο αλκοόλ.

Η υπόθεση ωστόσο είχε και ουρά, καθώς από τα νεύρα της γυναίκας - μετά από λίγες ώρες - δεν γλύτωσε ούτε ο άνθρωπος ο οποίος αγόρασε τις σφαγμένες κότες, τον οποίο θεώρησε συνυπεύθυνο, καθώς εκμεταλλεύθηκε το πάθος του άντρα της για το ποτό προκειμένου να τις πάρει «κοψοχρονιά».

Ο «έμπορος» συντοπίτης της γυναίκας παραλίγο να βιώσει τα ίδια με τον άντρα της, αλλά τελευταία στιγμή τράπηκε σε φυγή με αποτέλεσμα να τον στολίσει μόνο με κοσμητικά επίθετα.

dete

br