Κομοτηνή: ΕΦΙΑΛΤΗΣ για 8χρονη σε ασανσέρ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νεαρός παιδόφιλος προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμάκι μιας οκτάχρονης μαθήτριας, εγκλωβίζοντάς την μέρα μεσημέρι μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην Κομοτηνή!

Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, χωρίς να εντοπίσει έως το βράδυ της Παρασκευής, τον αδίστακτο άνδρα. Η μικρούλα στάθηκε τυχερή, καθώς γλίτωσε από τη συμπτωματική παρέμβαση ενός τεχνίτη, ο οποίος έκανε εργασίες συντήρησης στον ανελκυστήρα!

Ωστόσο, υπέστη ισχυρό σοκ από τα εφιαλτικά λεπτά που πέρασε στα χέρια του άγνωστου άνδρα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή πριν ολοκληρώσει το φρικτό σχέδιό του. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι γονείς της οκτάχρονης, η μαθήτρια σχόλασε στις 14.00, την Τετάρτη, από το σχολείο της και, όπως κάθε ημέρα, πήρε μόνη της τον δρόμο για το σπίτι, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Δεν πρόσεξε, όμως, ότι είχε γίνει «σκιά» της ένας άνδρας ο οποίος την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας.

Οταν εκείνη άνοιξε την πόρτα και στη συνέχεια κάλεσε το ασανσέρ για να ανέβει στο διαμέρισμά της, εκείνος μπήκε μέσα μαζί της. Σκοπός του φαίνεται πως ήταν να οδηγήσει την ανήλικη στην ταράτσα!

Το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ, χωρίς να μπορεί να αντισταθεί στην επίθεση του παιδόφιλου. Ομως, για καλή της τύχη, ο τεχνίτης που συντηρούσε το ασανσέρ το «γύρισε» στο ισόγειο, δίχως να φαντάζεται το θρίλερ που εξελισσόταν εκείνη τη στιγμή! Οταν άνοιξε την πόρτα, ο άγνωστος άνδρας το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε από την πολυκατοικία. Οι γονείς, που βρήκαν λίγα λεπτά μετά την κόρη τους σε κατάσταση πανικού, κατήγγειλαν την απόπειρα κακοποίησής της και η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν η οκτάχρονη μαθήτρια και ο τεχνίτης, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, μεσαίου αναστήματος, και φορούσε φόρμα εργασίας.

br