ΣΟΚ: Πέθανε στην κηδεία της συμπεθέρας του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία των Φαρσάλων στο άκουσμα της ξαφνικής απώλειας, σε ηλικία 71 ετών, του Φαρσαλινού Θανάση Κομισόπουλου, καθώς η μοίρα τού επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο εκλιπών ενώ βρισκόταν στην Κρήτη στην κηδεία της συμπεθέρας του - μητέρας του σμηναγού Γιώργου Ανδρουλάκη, συζύγου της κόρης του Γεωργίας - την οποία και συνόδευσε για το τελευταίο της ταξίδι, από τη Λάρισα όπου και νοσηλευόταν στην Κρήτη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε αμέσως στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο εκλιπών ήταν αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία των Φαρσάλων, είχε διατελέσει στο παρελθόν διευθυντής του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου, ενώ είναι πατέρας 4 παιδιών, τρία εκ των οποίων ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο (ως παίκτης και διαιτητές).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων: "Ο Πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδος μας Γιώργο Κομισόπουλο καθώς επίσης και στην υπόλοιπη οικογένειά του για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Αθανάσιου. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ να είναι το χώμα που θα τον σκεπάζει. Η Διοίκηση της ομάδος μας είναι έμπρακτα δίπλα στον Γιώργο και την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές...».

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο και ώρα 3:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη Βαμβάκου Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)