ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 9 αδερφάκια μένουν στο νοσοκομείο για να μην αποχωριστούν την άρρωστη μαμά τους

– Συγκινούν τα 9 αδερφάκια που δεν αποχωρίζονται την μητέρα τους από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται στην Πάτρα

– Όλο το  νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται δίπλα τους και τα φροντίζει

Η ιστορία 9 παιδιών που παραμένουν σε νοσοκομεία της Πάτρας εξαιτίας της ασθένειας της μαμάς τους, ραγίζει καρδιές.

Πιο συγκεκριμένα, τα αδελφάκια, έχοντας αγκαλιά το ένα το άλλο, περνούν άπειρες ώρες στους θαλάμους της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και του Καραμανδανείου, τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου, τους οποίους έχουν μετατραπεί σε «σπίτι» τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γνώμη των Πατρών», πρόκειται για εννέα αδελφάκια, ηλικίας από 45 ημερών μέχρι και 13 ετών, τα οποία έμειναν ξαφνικά μόνα τους, διότι η μητέρα τους αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί σε κλινική για νοσηλεία.

Βάσει εισαγγελικής εντολής, τα ανήλικα παιδιά εισήχθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και χαίρουν άκρας υγείας.

Ωστόσο, τα επτά από αυτά παραμένουν στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ τα δύο μικρότερα μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καραμανδάνειο.

Oι αθώες αυτές παιδικές ψυχές δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται προσωρινά, με τη διοίκηση, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό να βρίσκονται δίπλα τους και να τους προσφέρουν αγάπη και ζεστασιά, ενώ έχουν επιστρατευθεί εθελοντές από το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας για να τα φροντίζουν καθημερινά.