ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ έφτασαν στα ίχνη του συζυγοκτόνου και του μικρού Φοίβου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από 18 ημέρες αγωνίας συνελήφθη ο Αλβανός συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής που είχε απαγάγει τον γιο του, τον 4χρονο Φοίβο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, σύλληψη έγινε σε αγροτική περιοχή και συγκεκριμένα κοντά σε ένα αγροτικό παράπηγμα. Όλες αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί τον έψαχναν εκεί και πίστευαν ότι δεν είχε απομακρυνθεί από την περιοχή, παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον συζυγοκτόνο και τον μικρό Φοίβο να έχουν μεταβεί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το enikos.gr, ένας 75χρονος άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είδε τον καταζητούμενο συζυγοκτόνο μαζί με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το χωριό.

Ο θείος του 4χρονου Φοίβου, Πέτρος Μαυρομάτης, μίλησε στο enikos.gr και αποκάλυψε πως βρέθηκε ο συζυγοκτόνος μαζί με το παιδί.

«Ήταν έξω από το χωριό. Τον είδε ένας φίλος και μας ειδοποίησε και ήρθαμε και τον πιάσαμε. Δεν πρόλαβαν να έρθουν οι αρχές, τον πιάσαμε εμείς πριν φτάσουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ένας φίλος τον εντόπισε, μας πήρε τηλέφωνο και μέχρι να κατέβουν οι αρχές, τον είχαν περικυκλώσει και τον πιάσανε. Απ’ όσο ξέρω, δεν προέβαλε κάποια αντίσταση, δύο φίλοι μου τον πιάσανε».

«Ο μικρός είναι καλά στην υγεία του. Τον πήγαν σπίτι τώρα, είναι μαζί με τα δικά μου τα παιδιά, με τον αδερφό του, με τη γιαγιά του, πήγαν να τον ντύσουν να τον καθαρίσουν. Θα τον πάμε στο νοσοκομείο και για εξετάσεις. Φαινόταν λίγο κουρασμένος», είπε για τον μικρό Φοίβο και πρόσθεσε:

«Πλέον οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Εμείς το παιδί θέλαμε να γυρίσει πίσω, δεν θέλαμε τον δράστη. Αρχίσαμε και χαμογελάμε».