ΕΞΕΛΙΞΗ-ΣΟΚ: Υποψίες και για το θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν η πόρτα των σπιτιών στη Σιάτιστα Κοζάνης κλείνει, πολλά λέγονται για την συγκλονιστική ιστορία της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου.

Του 23χρονου νεαρού που δολοφονήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2011 και θάφτηκε όρθιος στο χωράφι του πατριού του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb τις τελευταίες ώρες στην τοπική κοινωνία «οργιάζουν» οι συζητήσεις για τον βιολογικό πατέρα του Κωστή Πολύζου ο οποίος έφυγε από την ζωή από ανακοπή.

Λέγονται πολλά και όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την υπόθεση, δεν αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανατραπούν πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν δεδομένα…

Συγκλονισμένος από την εξέλιξη της ιστορίας, φέρεται ο θείος του Κωστή Πολύζου, ο αδελφός του πατέρα του ο οποίος ζει στη Σιάτιστα. «Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει μιλήσει ακόμη…», λέει κάτοικος της περιοχής.

Τα αίτια της δολοφονίας

Πολλά ακούγονται και για το «γιατί» δολοφόνησαν τον Κωστή Πολύζο. Τα περισσότερα επικεντρώνονται σε οικονομικές διαφορές. Και γι’ αυτό το θέμα λέγονται πολλά. Πέρα από τα δάνεια που είχαν «φορτώσει» στο παλληκάρι και ήταν η αίτια αρκετά έντονων οικογενειακών καβγάδων, κάποιοι μιλούν και για περιουσιακά θέματα.

Για όλα αυτά αναμένεται να ρίξει φως η δικαστική έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση της αρπαγής του 4χρονου Φοίβου - Πού κρύβεται ο Αλβανός συζυγοκτόνος

ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ: Αυτές οι λέξεις ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ την Google!

newsbomb