ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ στο θρίλερ της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, από την εισαγγελία Κοζάνης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος της μητέρας και του πατριού του 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα. Η υπόθεση είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν ο άτυχος νεαρός είχε βρεθεί δολοφονημένος.

Και οι δύο, με βάση το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Kozanimedia, συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (22/01/2016) στην Αθήνα.

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011. Λίγους μήνες μετά (24/09/2011) βρέθηκε το πτώμα του σε αγροτική έκταση που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του. Τον είχαν ξεθάψει τα σκυλιά ενός κυνηγού...

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη:

{youtube}p0gStRfz3TY{/youtube}

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, αλλά ειδικά από την ημέρα εντοπισμού (από κυνηγό) της σορού του Κωστή, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.

Δείτε απόσπασμα από μία ακόμη εκπομπή αναζήτησης του 23χρονου:

{youtube}_R5Q9hg8lmQ{/youtube}

Όπως υποστηρίζει ο συντάκτης του ρεπορτάζ στο Kozanimedia, η επιμονή αντρών της Ασφάλειας Κοζάνης, αλλά και το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης-θρίλερ από τον σημερινό ανακριτή της Κοζάνης οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης και του πατριού, αλλά και της μητέρας του Κωστή, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια διαμένουν στην Αθήνα.

br