Ώρες αγωνίας για την 7χρονη που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε σοβαρή κατάσταση -χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή της - νοσηλεύεται η 7χρονη που δέχθηκε την επίθεση με το τσεκούρι το μεσημέρι, σε καταυλισμό τσιγγάνων, στην περιοχή Λάππα, στη Δυτική Αχαΐα.

Αυτη την ώρα η μικρή υποβάλλεται σε χειρουργείο. Το κοριτσάκι, ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, τώρα έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για το χειρουργείο.

Την ίδια ώρα, οι γιατροί κάνουν προσπάθειες για την γιαγιά της μικρής, η οποία επίσης τραυματίστηκε με τσεκούρι, για να μη χάσει το χέρι της.

Ο 30χρονος Ρουμάνος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης, έχει συλληφθεί από αστυνομικούς της Κάτω Αχαΐας, όπου και κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έκανε την επίθεση με το τσεκούρι, πιθανόν διότι του ανακοινώθηκε η απόφαση της οικογένειας των θυμάτων -που επίσης είναι από τη Ρουμανία- να τον διώξουν από τον καταυλισμό.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών που κάνει η Αστυνομία για τα αίτια της επίθεσης εναντίον γιαγιάς και εγγονής, ο 30χρονος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί λίγη ώρα νωρίτερα με ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο του διαπληκτισμού και επέστρεψε έπειτα από λίγη ώρα, κρατώντας ένα τσεκούρι, με το οποίο κτύπησε την 45χρονη και την επτάχρονη εγγονή της. Άλλα άτομα που βρίσκονταν μέσα στον καταυλισμό κατάφεραν να αφοπλίσουν τον 30χρονο ενώ έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στην περιοχή αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στην Αχαΐα: Χτύπησε 7χρονο κοριτσάκι με τσεκούρι και ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕ τη γιαγιά της