Η απάντηση των PUBLIC στο επεισόδιο με την ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαβάστε τι απάντησαν τα καταστήματα Public μέσω mail στο επεισόδιο με την Έλενα Ακρίτα που έγινε προ ημερών

Γράφει η Έλενα Ακρίτα στο προφίλ της

Η απάντηση με email των καταστημάτων Public στην καταγγελία μου για τις δωροεπιταγές τους (το θέμα λεπτομερώς στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση). Την δημοσιεύω αυτούσια:

Αγαπητή κυρία Ακρίτα,

Με το παρόν δηλώνουμε ότι αναγνωρίζουμε τον ατυχή απο πλευράς μας χειρισμό του περιστατικού. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Με απολογητική διάθεση και με την πρόθεση να εξηγήσουμε όσα συνέβησαν, παραθέτουμε εδώ τη δική μας θέση.

Το συμβάν που περιγράφετε οφείλεται σε παρεξήγηση που προέκυψε λόγω της πρόσφατης αλλαγής πολιτικής των δωροεπιταγών μας. Σε μια προσπάθεια αποσαφήνισης του σχετικού όρου που αναγράφεται στην πίσω όψη των δωροεπιταγών που έχετε στα χέρια σας, προχωρήσαμε προ μηνός στην επαναδιατύπωσή του.

Ο συγκεκριμένος όρος έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως και βρίσκεται κοινοποιημένος στο site μας, αλλά και στις νέες έντυπες δωροεπιταγές Public απο το Δεκέμβριο του 2015 :

«Από την εξαργύρωση της δωροεπιταγής εξαιρούνται οι συναλλαγές για τις οποίες τα καταστήματα PUBLIC προβλέπουν ως μόνο τρόπο πληρωμής την καταβολή μετρητών (μετρητοίς) και συγκεκριμένα για την εξόφληση λογαριασμών και εγγυήσεων τηλεφωνίας, την εξόφληση λογαριασμών Κοινωφελών Οργανισμών καθώς και τις εισπράξεις για λογαριασμό προμηθευτών που αφορούν την αγορά εφαρμογών (apps), μουσικής και e-books.»

Τέλος, με αφορμή την ανάρτηση σας, ξεκαθαρίζουμε ότι όλοι οι πελάτες μας που διαθέτουν δωροεπιταγές Public σε ισχύ (και ειδικότερα την προγενέστερη έκδοση τους), θα εξυπηρετούνται με βάση τους όρους όπως αυτοί αναφέρονται στην πίσω όψη του παραστατικού τους.

Ζητούμε την κατανόηση σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.

H oμάδα Public

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΠΑΤΗ των PUBLIC – Έπεσε ΘΥΜΑ και η Έλενα Ακρίτα Και τους ξεφτιλίζει στο Facebook