«Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά» – Επιστρέφει xαρακτήρας του Καφέ της Χαράς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Aποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες που γράφτηκαν ποτέ για κωμική σειρά και ανέδειξε όχι μόνο το κωμικό του ταλέντο αλλά και το… φωνητικό.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μοίρασε απλόχερα στιγμές γέλιου ως Λευτέρης Πουλόπουλος, ένας φούρναρης με τεράστια αγάπη για το τραγούδι που θα προτιμούσε να είναι τραγουδιστής αντί να φουρνίζει ψωμιά.

Ο πατέρας της Γωγούς μπορεί να τραγουδάει φάλτσα και να τρελαίνει τους συγχωριανούς του αλλά είναι αξιαγάπητος και πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του. Ο ηθοποιός που τον υποδύεται πέρασε πολλά στα 15 χρόνια που το «Καφέ» έλειπε από τη μικρή οθόνη, κυρίως προβλήματα υγείας.

«Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά.», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που επιστρέφει όμως πιο ανανεωμένος από ποτέ αναρτώντας μία φωτογραφία που τον δείχνει φανερά αδυνατισμένο, έτοιμο να ξαναπιάσει μικρόφωνα και φουρνόξυλα.

«Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά» Επιστρέφει Αναγεννημένος ο πιο Αγαπημένος Χαρακτήρας του Καφέ της Χαράς! - Εικόνα 2