ΚΟΖΑΝΗ: Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του ο δολοφόνος της Ανθής Λινάρδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενώπιον του εισαγγελέα και ανακριτή απολογείται σήμερα, Σάββατο (16/01) ο 40χρονος συζυγοκτόνος από το Βελβεντό, ο οποίος την Πέμπτη είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετανιωμένος για την πράξη του φέρεται να είναι ο σύζυγος της άτυχης Ανθής Λινάρδου, ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπνιξε την 37χρονη γυναίκα και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της στο χωράφι, το οποίο φρέζαρε για να καλύψει τα ίχνη του!

Στον 40χρονο άνδρα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Δημοσθένης Χρήστου είπε πως ο δράστης δολοφόνησε την σύζυγο του στην κρεβατοκάμαρα του κοινού τους σπιτιού και στη συνέχεια την μετέφερε στο χωράφι όπου και την έθαψε.

Τραγικό της συγκλονιστικής υπόθεσης το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που τα τρία τους παιδιά (ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο δίδυμα εξάχρονα κορίτσια) κοιμόντουσαν σε διπλανά δωμάτια.

Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα;

Στο μεταξύ, η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Ανθής, αλλά ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής. Οι αστυνομικοί, επίσης, καταλήγουν στο ότι ο δράστης δεν είχε συνεργούς, ενώ όσον αφορά στον πατέρα του Μανώλη Τσιουχάρα, εξηγούν ότι τον κράτησαν μερικές ώρες με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής «προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

«Είχε σοβαρό λόγο να αφηνιάσει και να δώσει τέλος στην ζωή της»

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του δολοφόνου, ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για το κακό που έκανε και ανησυχεί για τα τρία παιδιά του, ωστόσο, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, «είχε σοβαρό λόγο να αφηνιάσει και να δώσει τέλος στην ζωή της».

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου είπε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr