Τι θα απογίνουν τα παιδιά της Ανθής-Αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ από την δικηγόρο της μάνας της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί για δεύτερη ημέρα η ελληνική κοινωνία τις αποκαλύψεις από το στυγερό έγκλημα στο Βελβεντό Κοζάνης με θύμα την 37χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, Ανθή Λινάρδου την οποία δολοφόνησε ο 40χρονος σύζυγός της, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Η δικηγόρος της οικογένειας της Ανθής, κ. Σαββίδου, μίλησε στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το τι θα απογίνουν τα τρία παιδιά του ζευγαριού και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι γονείς και η αδερφή της άτυχης 37χρονης.

«Έχει συλληφθεί ο δράστης, η δικογραφία βρίσκεται στην ασφάλεια και περιμένουμε να πάει στην εισαγγελία και σήμερα να προσαχθεί. Από εκεί και πέρα ξέρω ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση διότι είναι ξεκάθαρο το θέμα, το πώς έγινε κτλ. Ο δράστης έχει ομολογήσει. Η οικογένεια του θύματος έχει ορίσει και δικό της ιατροδικαστή και περιμένουμε και τις δικές του εκτιμήσεις» δήλωσε σχετικά με τις εξελίξεις της φρικτής υπόθεσης.

Όσο για την τύχη των τριών παιδιών, του 8χρονου γιου και των 6χρονων δίδυμων κοριτσιών, είπε ότι η οικογένεια της Ανθής θα διεκδικήσει την επιμέλεια:

«Το θέμα όλο είναι τα τρία ανήλικα παιδιά. Θα ζητήσουμε βέβαια να πάρουμε την επιμέλεια των παιδιών. Η αδερφή του θύματος προφανώς ή η μητέρα. Τα παιδιά πρέπει να υποστηρίζονται από ψυχολόγους  και λογικά πρέπει να φύγουν από τον χώρο αυτό πλέον που είναι μια πολύ κλειστή κοινωνία. Δεν μπορούν να ζουν εκεί».

Οι γονείς της Ανθής δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που ζουν, είναι σοκαρισμένοι δήλωσε η δικηγόρος τους:

«Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα το γεγονός, είναι πολύ σοκαρισμένοι. Ο πατέρας με τον οποίο επικοινώνησα σήμερα είναι απόλυτα σοκαρισμένος. Οι γυναίκες της οικογένειας, όπως αντιλαμβάνεστε έχουν αναλάβει τα παιδιά που με ψυχολόγους προσπαθούν να τα στηρίξουν και είναι μαζί τους συνέχεια. Δυστυχώς δεν έχουν συμπαράσταση από την αντίθετη πλευρά. Η οικογένεια του δράστη τους φωνάζει ότι τους έκαναν δολοφόνους αυτοί!». 

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με τα οποία ο θάνατος της 37χρονης οφείλεται σε πνιγμό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εντοπίστηκε και κάταγμα στο κρανίο, πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον σύζυγό της και δράστη της δολοφονίας. Επίσης εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου, επίσης πιθανότατα λόγω χτυπημάτων.

Ο 40χρονος σύζυγος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της δολοφονίας, τα έχασε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και πως έμεινε περίπου μια ώρα ξαπλωμένος δίπλα στο άψυχο σώμα της. Ο ίδιος υποστήριξε ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής και επειδή του είχε πει ότι θα τον εγκαταλείψει.