Αυτό το αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια ΟΛΩΝ μας – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 8χρονο αγόρι, ο Μανώλης Μαλιωτάκης παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ζητά τη βοήθεια όλων των Κρητικών και όχι μόνο

Ο 8χρονος με καταγωγή από το Χουδέτσι και το Θραψανό Ηρακλείου, έχει συγκινήσει όλη την τοπική κοινωνία και αποτελεί παράδειγμα θάρρους για τους πάντες.

Στην προσπάθεια του αυτή έχει βρει πολλούς συμπαραστάτες. Όμως για να βγει νικητής απαιτούνται και άλλοι! Για αυτό οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η κ. Στέλλα Μανιαδάκη στέλνουν το παρακάτω μήνυμα:

«Αγαπητοί φίλοι, ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, του Μαρίνου και της Γεωργίας με καταγωγή από τα χωριά Χουδέτσι και Θραψανό ( της Μαρίνας του Φρίξου εγγόνι)είναι ενα παιδάκι μόλις 8 χρονών και έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, και θα πρέπει να μεταφερθεί για επέμβαση στο Λονδίνο.

Εδώ στην Ελλαδα δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση του, λόγω μη εξειδίκευσης. Σας παρακαλούμε και εκλιπαρούμε στην βοήθεια σας. Υπάρχει ένας λογαριασμός στη Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για όσους μπορούν να βοηθήσουν. Δεν έχει σημασία πόσα. Και για τους φίλους και συγχωριανούς Θραψανιώτες που έχουν την δύναμη και την ευχέρεια, παρακαλούμε πολύ να απευθύνεστε εκεί στο Θραψανό στην αδερφή μας, Μανιδάκη Νίκη ή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού. Ελπίζουμε στη βοήθεια σας και στην προσευχή όλων μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς είναι:

IBAN. GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ»

πηγή: creteplus.gr

br