Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια:Εστιάτορας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 28χρονο


Εξιχνιάστηκε τελικά η δολοφονία του 28χρονου Έλληνα, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης υπέκυψε στα τραύματά του, αφού προηγουμένως είχε ξυλοκοπηθεί άγρια σε εστιατόριο στην περιοχή της Ομόνοιας.


Σύμφωνα με την αστυνομία υπεύθυνος για τον θάνατο του 28χρονου είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν αρχικώς επειδή ο 39χρονος εστιάτορας αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα σε πρώην εργαζόμενη και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Για λίγα χρήματα τα οποία μάλιστα ο δολοφόνος τα χρωστούσε, δεν δίστασε να αφαιρέσει μια ζωή. 

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο της οδού Γερανίου κοντά στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μια γυναίκα που ήταν παλιότερα υπάλληλος του εστιατορίου πήγε μαζί με δυο φίλους της το απόγευμα της Τρίτης στο κατάστημα για να ζητήσει τα χρήματα που της χρωστούσε ο ιδιοκτήτης.

Την ώρα εκείνη στο κατάστημα ήταν ένας 43χρονος υπάλληλος που ενημέρωσε τον 39χρονο ιδιοκτήτη να πάει στο κατάστημα.

Όταν ο ιδιοκτήτης έφτασε ξεκίνησε άγριος καυγάς. Ο 39χρονος λογομάχησε με τον έναν από τους δύο φίλους της γυναίκας και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει. Όταν ο 28χρονος έπεσε στο πάτωμα από τα χτυπήματα ο 39χρονος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά, είχε χάσει τη ζωή του από τα χτυπήματα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο, αλλά και στον 43χρονο υπάλληλο του καταστήματος.