ΔΕΙΤΕ: Πού θα ΧΙΟΝΙΣΕΙ τα επόμενα 24ωρα – Αναλυτικοί χάρτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δείτε τους χάρτες...












Σε πολύ χαμηλά επίπεδα έπεσε η θερμοκρασία το πρωί της Πρωτοχρονιάς του 2016, όπως καταγράφεται από το δίκτυο σταθμών του Αστεροσκοπείου Αθηνών:

Βρύζες Φωκίδας: -17.5
Χ/Κ Σελίου: -16.5 
Βλάστη Κοζάνης: -16
Γρεβενά: -15.9
Νευροκόπι: -15.3
Χ/Κ Παρνασσού: -14.6 
Περτούλι: -14.4
Παρανέστι: -14.3 

Για σήμερα αναμένεται καλός καιρός στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με χιονοπτώσεις, οι οποίες σταδιακά στη Βόρεια Ελλάδα θα σταματήσουν και θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 - 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 - 4 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 2 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 2 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 0 έως 4 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 3 έως 4 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στο Νομό Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 - 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις περιμένουμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου.