Το τελευταίο αντίο στο 19χρονο Στέλιο: Η τραγική ΕΙΡΩΝΕΙΑ του τροχαίου! (φωτο)


Ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα νεαρό οδηγό μηχανής – Συγκίνηση στην Αγιά της Λάρισας, με τα μηνύματα στη σελίδα του 19χρονου στο facebook να συνταράσσουν…

Ανείπωτος είναι ο πόνος στην Αμυγδαλή της Αγιάς για τον ξαφνικό χαμό του 19χρονου Στέλιου Τζιμούρτου ο οποίος χθες οδηγώντας τη μηχανή του, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος αγροτικού αυτοκινήτου σε δρόμο στο Στεφανοβίκειο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ο άτυχος νεαρός πήγαινε στο Στεφανοβίκειο για τους αγώνες μηχανών και αυτοκινήτων «Drag Day» στους οποίους και συμμετείχε με την αγαπημένη του, υψηλού κυβισμού μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος βρέθηκε στο χώρο των αγώνων το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια δεν άφησε τη μηχανή του εκεί όπως έπραξαν πολλοί προκειμένου να την χρησιμοποιήσει την επόμενη, αλλά την πήρε μαζί του σε γειτονικό χωριό όπου διανυκτέρευσε.

Το κακό δεν άργησε να γίνει καθώς επέστρεφε την Κυριακή στον χώρο των αγώνων και σε κλάσματα δευτερολέπτου, η αγαπημένη μηχανή του Στέλιου, μετατράπηκε σε τάφο για τον ίδιο. Και η τραγική ειρωνεία είναι πως ο 19χρονος ανήκε σε πολυμελή οικογένεια που λίγο καιρό πριν είχε χτυπηθεί ξανά από τη μοίρα, αφού ο Στέλιος έχασε σε αρκετά μικρή ηλικία τη μητέρα του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αμυγδαλής.

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr