ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΤΖΟΚΕΡ: Δε φαντάζεστε με πόσα χρήματα κέρδισε τα 15,5 εκατ. ευρώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Του χαμογέλασε η τύχη, όσο πιο... πλατιά γινόταν. Από χθες το βράδυ είναι ο άνθρωπος που θέλαμε όλοι να είμασταν, ο τυχερός του μεγάλου τζακ ποτ στο Τζόκερ και κάτοχος πλέον των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στα Βραχνέικα Αχαΐας και μάλιστα ο υπερτυχερός δεν χρειάστηκε καν να μπει στη διαδικασία να επιλέξει ο ίδιος τα 5+1 νούμερα, που το βράδυ της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, του «χάρισαν» το μυθικό ποσό που μοίραζε το 16ο συνεχόμενο τζακ ποτ του Τζόκερ.

Τα νούμερα επέλεξε με τυχαία σειρά το μηχάνημα και ο τυχερός παίκτης πλήρωσε γι' αυτό μόλις 2,5 ευρώ.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Όλγα Κόρδα, το οποίο βρίσκεται στα Βραχνέικα επί της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, η τύχη έχει «χαμογελάσει» και άλλες φορές σε παίκτες που έχουν επιλέξει να ρίξουν εκεί το δελτίο τους καθώς έχει χαρίσει πεντάρια και τεσσάρια.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπ΄αριθμόν ν. 1661 κλήρωση του Τζόκερ οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Τα πέντε τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας κερδίζουν από 196.197,19. Τα τρία δελτία από τα οποία προέκυψαν οι πέντε νικητές της κατηγορίας αυτής, συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία στο Περιστέρι, την Αχαρνών και τη Λάρισα.