ΤΩΡΑ: Έκτακτη ανακοίνωση από την ΓΑΔΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λόγω διεξαγωγής του αγώνα αυτοκινήτων «ΣΠΡΙΝΤ ΑΓΙΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ», το Σάββατο 12.12.2015...
θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 08.00΄-15.00΄, στην Επαρχιακή Οδό 35 Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου Βαρυμπόμπης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ της συμβολής της με την οδό Ερυθραίας έως την χ/θ 37,000 (πριν τον οικισμό Σφενδάλης), περιοχής Δήμων Ωρωπού και Αχαρνών.

Κατά την εφαρμογή των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα διεξάγεται ως εξής:

- Στον τομέα αρμοδιότητας του Τ.Τ. Κηφισιάς:

α) Τα οχήματα που κινούνται επί της  ΕΠ.Ο 35 Μαλακάσας-Αγίου Μερκουρίου-Βαρυμπόπης με κατεύθυνση προς Μαλακάσα θα εκτρέπονται  στην οδό Τατοϊου, αριστερά στην οδό Ν. Κύμης και δεξιά στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία και στη συνέχεια κανονικά.

β) Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού  Πάρνηθος  με κατεύθυνση προς την  ΕΠ.Ο 35 Μαλακάσας-Αγίου Μερκουρίου-Βαρυμπόπης θα εκτρέπονται στην οδό Δεκέλειας με κατεύθυνση προς Αφίδνες και στη συνέχεια κανονικά.

γ) Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Καβάφη με κατεύθυνση προς  την  ΕΠ.Ο 35 Μαλακάσας-Αγίου Μερκουρίου-Βαρυμπόπης θα εκτρέπονται στην οδό Δεκέλειας με κατεύθυνση προς Αφίδνες και στη συνέχεια κανονικά.
- Στον τομέα αρμοδιότητας του Τ.Τ. Καπανδριτίου: 

α) Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Άγιο Μερκούριο από τον τομέα της αρμοδιότητάς μας, θα κινηθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στο κλάδο αυτού προς Λαμία και εν συνεχεία από δημοτικό οδικό δίκτυο της περιοχής Αφιδνών, είτε του Αυτοκινητόδρομου με ρεύμα προς Αθήνα και έξοδο Καπανδριτίου-Καλάμου με κατεύθυνση της περιοχή Αφιδνών

β) Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα από τον τομέα της αρμοδιότητάς μας, θα κινηθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στο κλάδο αυτού προς Λαμία είτε του αυτοκινητόδρομου με ρεύμα προς Αθήνα από Άγιο Μερκούριο προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των  τροχονόμων.