ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πού θα φθάσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι και αν είναι Δεκέμβρης, ο καιρός δεν λέει να… χειμωνιάσει! Τις επόμενες ημέρες το σκηνικό θα θυμίζει Άνοιξη, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να παρουσιάσει άνοδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το Σάββατο (05/12/2015) στα ανατολικά ηπειρωτικά, το νότιο Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρόςθα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (06/12) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 τοπικά και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα (07/12) ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.