Συγκινούν τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ν. Κακλαμάνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο βουλευτής της ΝΔ συγκίνησε με την απόφασή του να κοινοποιήσει την περιπέτειά του μέσω Facebook με μια λιτή δήλωση και αμέσως η σελίδα του γέμισε από ευχές φίλων του και απλών χρηστών.


Στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε αναφέρεται ο βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης σε μήνυμα που ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει πάντως ότι βγήκε «πιο υγιής» από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε μετά τη διάγνωση καρκίνου.

Ο βουλευτής της ΝΔ συγκίνησε με την απόφασή του να κοινοποιήσει την περιπέτειά του μέσω Facebook με μια λιτή δήλωση και αμέσως η σελίδα του γέμισε από ευχές φίλων του και απλών χρηστών.

Αρκετοί, μάλιστα, έσπευσαν να τον συγχαρούν για τον τρόπο που χειρίστηκε τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς του.

Στη δήλωση αυτή ο κ. Κακλαμάνης θέλησε να αναδείξει τόσο τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης όσο και την εμπιστοσύνη του στο ΕΣΥ.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη:

«Τις τελευταίες 20 ημέρες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσο μπορούσα πιο διακριτικά. Από το πρόβλημα αυτό σήμερα -εξερχόμενος του νοσοκομείου- είμαι πλήρως απαλλαγμένος και ίσως μάλιστα πιο υγιής από πριν. Θέλω, επ’ ευκαιρία της δικής μου περιπέτειας αλλά και της ιατρικής μου ιδιότητας, να τονίσω τα εξής:- Η έγκαιρη διάγνωση και ιδιαίτερα στον καρκίνο σώζει ζωές (όπως στη δική μου περίπτωση, που ήταν στο στάδιο 1).

- Τόσο για το διαγνωστικό (Ευαγγελισμός) όσο και για το χειρουργικό (Αρεταίειο) κομμάτι της θεραπείας μου εμπιστεύτηκα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν -σε ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο-, το επιστημονικό επίπεδο του Ε.Σ.Υ. είναι εξαιρετικά υψηλό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, από τους πολύ παλιούς μέχρι τους νεότερους φίλους μου, που από την ημέρα που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας μου, με τις ευχές τους στάθηκαν δίπλα μου».