ΦΡΙΚΗ στο Αιγάλεω: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε δημοτικό σχολείο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πτώμα ενός άνδρα βρήκε ένας περαστικός στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Παπανικολή, στο 6ο δημοτικό Αιγάλεω. Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και βρέθηκε σκεπασμένος με σεντόνια και κουβέρτα!

Σε μία ανατριχιαστική ανακάλυψη προχώρησε ένας περαστικός έξω από το 6ο δημοτικό σχολείο Αιγάλεω. Ο περαστικός αντίκρισε ένα πτώμα, χωρίς μάλιστα παπούτσια, να βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Ο θάνατος προσδιορίζεται περίπου πριν από μία εβδομάδα, ωστόσο από την περιορισμένη έκκριση σωματικών υγρών στο σημείο, προσδιορίζεται ότι το πτώμα βρισκόταν εκεί τουλάχιστον για ένα εικοσιτετράωρο.

Οι αρχές ανέφεραν πως δεν υπάρχουν εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει σήμερα ή αύριο για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το πτώμα ανήκει σε μελαχρινό άνδρα, ο οποίος είχε και περιτομή, κάτι που κάνει τις αρχές να θεωρούν πως ίσως πρόκειται γαι μουσουλμάνο.

Το πτώμα βρέθηκε σκεπασμένο με σεντόνι και κουβέρτα, με τις αρχές να πιστεύουν πως μεταφέρθηκε στο σημείο από ένα κρεβάτι.